Internacionalizacija

slide4

Naše iskustvo u oblasti podrške kompanijama koje posluju ili nameravaju da posluju u inostranstvu karakteriše prisustvo naših kancelarija u Italiji, Albaniji i Srbiji koje su organizovane po uzoru i u skladu sa evropskim standardima i čiji su rukovodioci i koordinatori stručnjaci iz Italije koji borave na licu mesta.

Naše kancelarije u Italiji, Albaniji i Srbiji pružaju neophodnu pomoć projektima internacionalizacije kompanija koje rade ili planiraju da otpočnu poslovanje u Italiji, Albaniji ili Srbiji, a pružaju podršku i italijanskim, albanskim i srpskim kompanijama koje već posluju ili nameravaju da otpočnu poslovanje u inostranstvu, posvećujući posebnu pažnju svakom aspektu poslovanja.

Naša aktivnost počinje već u fazi savetovanja i pomoći Kompaniji da identifikuje poslovne prilike i u fazi strateškog planiranja investicija, pružanjem podrške investitoru prilikom svakog aspekta poslovanja u inostranstvu i pružanjem pomoći Kompaniji u rešavanju menadžerskih potreba svakodnevnog poslovanja. Naše timove stručnjaka koji rade u Kancelarijama u Tirani i Beogradu čine kvalifikovani albanski i srpski profesionalci sa značajnim iskustvom u zemlji i inostranstvu, koje koordiniraju italijanski partneri sa prebivalištem u Albaniji ili Srbiji.

Što se tiče ovog poslednjeg aspekta, stručna osposobljenost naših saradnika, stečena u Italiji , Albaniji i Srbiji predstavlja dodatni element koji se karakteriše kao svojevrstan quid pluris prilikom pružanja podrške Klijentima u procesu internacionalizacije.

Naše Kancelarije predstavljaju svojevrsnu “kompanijsku platformu” za pružanje pomoći Kompanijama Klijentima, i nude sveobuhvatan spektar konkretnih usluga koje su opisane u odeljku sajta pod nazivom oblasti rada Kancelarije, a koje su namenjene Kompanijama koje već posluju ili nameravaju da posluju u Albaniji, Italiji ili u Srbiji.

Iskustvo stečeno kroz poslovanje Kancelarije u razvijenim evropskim i međunarodnim transakcijama, omogućava Kancelariji da pomogne svojim Klijentima ne samo u Italiji, Albaniji ili Srbiji, gde se nalaze sedišta kancelarije, već i u drugim geografskim područjima, zahvaljujući razgranatoj mreži naših stručnjaka.